Rebecca er utdannet massasjeterapeut, fotsoneterapeut og yogalærer, og har mer enn 15 års erfaring med behandling.

I 2004 startet jeg opp som fotsoneterapeut, med grunnstudium medisin og med et diplomert kurs i vitalmassasje, på det som var Pusterommet, i et av de gamle skjeve husene på bryggen i Bergen.
 
Jeg ble lært opp i avspenningsmassasje av Devika som drev Pusterommet, og fikk fort fulle lister pga massasjen min.
Etter hvert (det tok meg 4 år) skjønte jeg at jeg måtte ta en skikkelig utdannelse innen massasje siden det var det jeg gjorde 90% av tiden, og begynte på massasjeterapeut-utdannelsen på Axelsons bodyworkschool i Oslo.  Det tok noen år med reising frem og tilbake mellom Norges to største byer, siden jeg hadde to sønner på skole og egen bedrift å holde styr på, men i 2011 hadde jeg diplom på det og!

Høst 2018 startet jeg yogalærer-utdannelse på Axelsons, og ble ferdig uteksaminert sommer 2019, og rett etter det flyttet jeg fra Bergen til Oslo, hvor jeg har vært så heldig at jeg har fått bli med på et herlig samarbeid med de fantastiske folka i Vital Oslo på st. Hanshaugen.  

Jeg ble introdusert til Yoga av min mor som 16 åring, så det har vært en pasjon nesten hele livet mitt. Jeg er også en ivrig hobbyklatrer og friluftsliventusiast, og har planer om å kombinere disse i fremtiden i form av kurs og workshops.

Book time
Nettsiden er laget av brûlée studio